Becuri Baie

★★★★☆

Aici aveti becuri baie cu cea mai completa lista in care veti gasi cele mai bune produse la preturi foarte mici pe care nu veti dori sa le ratati.

Top 10 pentru tine

👉 Vezi pagina 2 👈

Care sunt neajunsurile la becuri baie?

Există numeroase dezavantaje asociate cu becuri baie, cu toate acestea multe dintre cele mai comune sunt:

Ar putea fi o amenințare cu coșul de fum.

Acești oameni pot fi o nouă pacoste.

Pot fi inestetice.

Ar putea fi ghidați.

Pot avea un pret mare.

Care sunt instrucțiunile de utilizare și întreținere pentru becuri baie?

Va trebui să fie înlocuit la fiecare 6 luni sau chiar și atunci când în mod normal greutatea ușoară devine prea slabă. Rețineți că, de fapt, cu un bec bun, mulți becuri pot dura doar câțiva ani. Pentru a afla dacă actualul becul din baie trebuie înlocuit, porniți-l și uitați-vă la contorul de lumină. Dacă citirea intrusă este adesea sub nivelul de protecție esențial, becul poate fi necesar să fie înlocuit.

Ce becuri baie are cele mai reduse pierderi?

Există multe variabile la care să te gândești atunci când te gândești la corpul de iluminat din baie. Un factor important este calitatea superioară față de greutatea redusă. Daca in mod absolut urmeaza sa cumperi o lumina care sa iti ofere o experienta placuta in baie, alege o lumina noua care are foarte putine probleme. Șase dintre cele mai bune sunt enumerate aici pentru mult mai puține bătăi de cap.

Care este cel mai eficient procedeu de purificare la becuri baie?

Există numeroase moduri de curățare, dar una dintre cele mai populare tehnici este utilizarea unui nou piston. Un alt mod popular de curățare este să încercați să utilizați un amestec de oțet alb și bicarbonat de sodiu.

Dacă, cel mai probabil, cumpărați ceva ușor în baia dumneavoastra care poate lumina spațiul și vă poate anunța când vă veți întoarce în următoarea zonă de duș, cineva ar putea dori să încerce să aplice becuri baie. Există un număr asociat cu acestea din care să aleagă și o persoană le poate găsi în aproape fiecare magazin.

Ori de câte ori vine vorba de iluminatul băii, există câteva lucruri de care o persoană ar trebui să țină cont. Principalul lucru este că veți dori să vă asigurați că becurile sunt compatibile cu toate corpurile dumneavoastră de baie. În continuare, veți dori să decideți ce fel de lumină doriți să creați. Unii oameni preferă lumina soarelui, în timp ce altora le place lumina fabricată. În cele din urmă, o persoană trebuie să se asigure că lumina este suficient de puternică pentru a fi văzută de toată lumea din baia sa.

O baie este probabil una dintre cele mai importante zone din casă. Acolo ai o zonă de duș, te dezbraci și faci baie. Dacă nu ai o lumină de baie, va trebui să poți ieși și chiar să iei una. Există într-adevăr multe tipuri diferite de becuri baie. Aruncă o privire la ceea ce o persoană ar dori să ia în considerare:

Cfl sau GHIDAT: Aceste forme de lumini sunt excelente pentru utilizare în lumină slabă. Fiecare consumă mai puțină energie electrică și ar putea fi schimbat mai ușor decât becurile incandescente.

Relief ascuns sau de mare intensitate: Aceste tipuri de becuri sunt perfecte pentru utilizarea cu multă lumină în băi. Folosesc multă forță, dar sunt excelente pentru a vă face baia mult mai veselă.

Tungsten-halogen sau CFL: aceste tipuri de lămpi sunt potrivite pentru utilizare cu lumină medie în băi. Fiecare utilizează multă putere, dar vor fi cea mai bună opțiune dacă o persoană are un buget mic.

Becuri LED sau CFL pentru baie: Dacă sunteți în căutarea unei becuri LED sau CFL pentru baie de înaltă calitate, ar trebui să luați în considerare utilizarea acestor tipuri de becuri. Acestea sunt mult mai scumpe decât alte tipuri de becuri, dar oferă cunoștințe excelente.

Există diverse forme de becuri baie, dar aproape toată lumea se gândește la becuri cu un fel de ghid roșu sau eco. Unii oameni cred că becurile solare sunt, de asemenea, becuri cu incandescență.

Când o persoană cumpără o lumină nouă, asigurați-vă că cumpărați una cu o culoare deschisă care poate fi aruncată în toaletă. Culoarea roșu și mediul înconjurător sunt de obicei cele mai comune culori surse de lumină în băi, așa că ar fi foarte util să obțineți un bec cu una dintre aceste culori.

Un alt lucru de luat în considerare atunci când cumpărați un bec nou este tipul de bec. Becurile cu incandescență sunt aproape toate formele comune de becuri. Sunt destul de ușor de folosit și acești oameni emană un fel de lumină foarte slabă. Cu toate acestea, acestea pot fi puțin costisitoare de investit. Puteți obține, de asemenea, un bec CFL, care este un CFL (Compact Neon Light).

Becurile CFL sunt ceva mai scumpe de cumpărat, dar sunt mult mai eficiente. Ele folosesc mai puțină forță și emit o lumină nouă mult mai strălucitoare decât un bec incandescent. Becurile CFL sunt de obicei foarte simple și ușor de schimbat.

Avem si altele

Accepti cookies? Citeste mai mult