Becuri Alexa

★★★★☆

Aici aveti becuri alexa cu cea mai completa lista in care veti gasi cele mai bune produse la preturi foarte mici pe care nu veti dori sa le ratati.

Top 10 pentru tine

👉 Vezi pagina 2 👈

Care sunt neajunsurile la becuri alexa?

Dacă ești în căutarea unui bec inteligent care poate face multe lucruri, s-ar putea să fii interesat de Amazon becuri alexa. Cu toate acestea, există mai multe lucruri de luat în considerare înainte de a face achiziția.

În primul rând, unele dintre caracteristicile care implică individul pot fi puțin deconcertante. De exemplu, multe becuri pot fi controlate folosind comenzi vocale, deși unele necesită o intrare suplimentară (cum ar fi recunoașterea facială). Acest lucru poate fi puțin îngrijorător pentru persoanele care sunt noi în programul Alexa Voice Reputation.

În al doilea rând, piața online Amazon nu este de obicei cea mai accesibilă opțiune. Deși au câteva caracteristici frumoase, pot fi puțin mai scumpe decât alte lumini inteligente.

În cele din urmă, unii oameni devin prea tare. În timp ce acest lucru în special nu este probabil o problemă pentru unii bărbați și femei, pentru alții poate fi dezactivarea.

Care sunt instrucțiunile de utilizare și întreținere pentru becuri alexa?

Dacă nu căutați idei de tratament și întreținere pentru acesta, iată câteva pentru a vă ajuta să începeți.

Păstrați-vă interiorul într-un loc frumos, negru și uscat.

Trebuie păstrat într-un loc răcoros, întunecat și uscat.

Dacă voința dumneavoastra nu este păstrată în aceste tipuri de probleme, acești oameni nu vor face treaba corect și ar putea cere ca ei să fie înlocuiți.

Asigurați-vă că înlocuiți apa normală la fiecare trei până la patru luni.

Dacă nu primiți întreținere pentru aceste probleme, este posibil ca acești oameni să fie înlocuiți.

Dacă nu sunt întreținute în prezent în timpul acestor tulburări, poate fi necesar să fie înlocuite cu una nouă.

Asigurați-vă că păstrați clean plus-ul fără praf.

Dacă nu sunt păstrate curate și fără resturi, nu vor funcționa bine și ar putea fi necesar să fie înlocuite.

Verificați intensitatea sursei de lumină și asigurați-vă că este setată la gradul corect.

Dacă puterea actuală a luminii nu este setată la cel mai bun nivel, este posibil ca a ta să nu funcționeze neapărat corect.

Cu siguranță ar trebui să vă curățați și să vă resetați complet concentrarea ușoară de îndată ce este necesar.

Examinați cablul becului pentru ECHIPAMENT: Asigurați-vă că căutați ECHIPAMENT care ar putea cauza stingerea iluminatului, de exemplu cabluri care sunt încurcate sau strâns încolăcit.

Ce becuri alexa are cele mai reduse pierderi?

Există o mulțime de tipuri diferite. Care tip are mai puține complicații? Una dintre cele mai bune opțiuni va fi becul Philips Shade A19. Această lumină are un nou lot asociat cu funcții, cum ar fi detectarea mișcării și controlul culorii. De asemenea, primește o mulțime de recenzii negative, cu toate acestea, este cea mai bună opțiune dacă cumpărați un bec Alexa ieftin.

Care este cel mai eficient procedeu de purificare la becuri alexa?

De obicei, există câteva metode diferite de curățare. O modalitate dovedită este să le poți împinge în chiuveta de bucătărie cu o cantitate de apă și un tampon de curățat. O altă modalitate ar fi să le pui în mașina de spălat vase care are un detergent împreună cu o bobină de clătire. O altă modalitate este să le plasați în lumina soarelui timp de câteva minute.

Dacă sunteți absolut în căutarea unei combinații atractive cu grădina, căutați bulbi de alpheus. Aceste becuri excepționale sunt perfecte pentru oricine cumpără un plus neobișnuit și frumos în curtea lor.

Dacă sunteți la cumpărături pentru un mod frumos și organic de a vă lumina casa, cea mai potrivită selecție. Aceste tipuri de becuri pot fi folosite printr-o varietate de metode pentru a vă face casa să se simtă mai fericită și mai primitoare. De exemplu, puteți pune câteva dintre ele într-o vază nouă pe blat pentru a adăuga o pată proaspătă de culoare spațiului dumneavoastra sau le puteți plasa în jurul panourilor ochilor pentru a adăuga o notă de lumină. De asemenea, poate fi folosit ca un fel de lumină naturală sau poate ca o combinație cu un comutator soft LED/CFL. Oricum ai decide să folosești becuri alexa, acestea vor adăuga o notă de culoare și splendoare casei tale.

Avem si altele

Accepti cookies? Citeste mai mult