Bec Incandescent Pentru Pui

★★★★☆

Aici aveti bec incandescent pentru pui cu cea mai completa lista in care veti gasi cele mai bune produse la preturi foarte mici pe care nu veti dori sa le ratati.

Top 10 pentru tine

👉 Vezi pagina 2 👈

Care sunt neajunsurile la bec incandescent pentru pui?

Există multe dezavantaje ale folosirii becurilor amoureux în ceea ce privește puii, deși iată câteva care îmi vin în minte:

Luminile incandescente generează o cantitate mare de căldură care ar putea cauza supraîncălzirea unui cocoș.

Becurile Amoureux nu sunt la fel de eficiente precum becurile CFL sau GUIDE și se pot încălzi mai mult.

Becurile incandescente cu siguranță nu au prea mult succes la iluminarea luminii, ceea ce va face ca puiul să caute întunericul și să se piardă în întuneric.

Becurile incandescente creează un grad ridicat de zgomot, care ar putea deranja ceilalți pui din țarcul.

Luminile Amoureux pot fi, de asemenea, un pericol de incendiu dacă sunt lăsate nesupravegheate.

Care sunt instrucțiunile de utilizare și întreținere pentru bec incandescent pentru pui?

Puii necesită multă îngrijire, atenție și întreținere atunci când vine vorba de puterea becului. Becurile incandescente sunt cea mai buna alegere pentru gaini, deoarece vor dezvolta un nivel incredibil de mic de caldura, ceea ce este bun pentru pielea lor. Cu toate acestea, în acest moment, există câteva lucruri noi de reținut atunci când vă întrețineți bec incandescent pentru pui:

Asigurați-vă că becul oferă suficientă lumină. Păsările au nevoie de cel puțin 31 de wați de lumină pentru a profita la maximum de pene. Becurile moi Amoureux generează aproximativ 20 de wați de lumină, așa că asigurați-vă că oferiți suficientă lumină pentru puiul dumneavoastra.

Păstrați întotdeauna lampa rece. Păstrați-vă lumina într-un loc uimitor, cum ar fi un dulap sau un fel de congelator, pentru a vă ajuta să funcționeze corect.

Păstrează-ți noul bec. Când becul dumneavoastra are peste 10 ani, poate fi timpul să îl înlocuiți. Becurile cu incandescență au o speranță de viață de peste 20 de ani, așa că este foarte inteligent să-ți schimbi becul la fiecare 5-10 ani.

Ce bec incandescent pentru pui are cele mai reduse pierderi?

Găinile pot fi păsări care au fost recunoscute pentru cerințele lor de putere. Unele becuri cu incandescență sunt mult mai bune pentru pui decât altele. Multe dintre cele mai bune lumini cu incandescență destinate găinilor sunt cu siguranță de tip halogen. Tipul de bec cu halogen are specificații de putere mai mici decât alte forme de becuri. Aceasta înseamnă că găinile nu vor avea nevoie de forță totală pentru a-și lumina cuștile. Aceasta va fi o veste foarte bună pentru că înseamnă că vor putea să doarmă toată ziua și să nu se îmbolnăvească. Becurile de tip halogen din tungsten sunt adesea bine cunoscute pentru speranța lor de viață lungă. Ceea ce înseamnă că nu vor începe neapărat să aibă probleme cu acești oameni în cele din urmă.

Care este cel mai eficient procedeu de purificare la bec incandescent pentru pui?

O modalitate individuală de a curăța temeinic o bombilla moale amoureux bună este să turnați o oală asociată cu apă clocotită peste respectiva bombilla și apoi să folosiți un piston pentru a aspira bombilla. De asemenea, puteți folosi un aspirator pentru a curăța becul în mod normal.

Corpurile de iluminat cu incandescență sunt bune pentru pui pur și simplu pentru că nu generează aproape deloc căldură, ceea ce înseamnă că nu este nevoie să le ținem cald cu un nou covoraș de yoga la temperatură înaltă.

Becurile ușoare Amoureux creează lumină care poate fi de 2.1000 de ori mai strălucitoare decât becurile fluorescente. Becurile cu incandescență sunt, de asemenea, mai ecologice pentru că nu folosesc energie pentru a crea o sursă de lumină.

Avem si altele

Accepti cookies? Citeste mai mult