Bec Fosforescent

★★★★☆

Aici aveti bec fosforescent cu cea mai completa lista in care veti gasi cele mai bune produse la preturi foarte mici pe care nu veti dori sa le ratati.

Top 10 pentru tine

👉 Vezi pagina 2 👈

Care sunt neajunsurile la bec fosforescent?

Există mai multe dezavantaje ale utilizării lor, dar, în general, pot fi o alegere excelentă pentru multe tipuri de aplicații. Mai jos sunt câteva:

Sunt eficiente: folosesc mai puțină energie decât orice alt tip de becuri, ceea ce înseamnă că o persoană își poate economisi costurile cu energia.

Acești oameni duri: sunt de obicei mai puternici decât diferitele soiuri de bulbi, ceea ce înseamnă că vor rămâne mai mult timp.

Acestea sunt prietenoase cu mediul: de multe ori sunt chiar mai verzi decât alte tipuri de becuri, ceea ce înseamnă că vor avea un impact mai mic asupra mediului.

Care sunt instrucțiunile de utilizare și întreținere pentru bec fosforescent?

Iată câteva recomandări de tratament și întreținere. Amintiți-vă că aceste sfaturi sunt sugestii generale și este posibil să nu funcționeze pentru aproape toate becurile, așa că asigurați-vă că verificați soluțiile clare ale becurilor înainte de a începe să vă faceți griji pentru acest lucru.

Asigurați-vă întotdeauna că vă curățați lumina în mod regulat. Odată ce un bec este umplut cu praf, lumina pe care o emite va fi probabil redusă. Curățarea luminii poate ajuta, de asemenea, la prelungirea duratei de viață a luminii.

Asigurați-vă că o anumită lumină este aprinsă în toate situațiile. Asigurați-vă că lumina poate fi aprinsă doar stingând-o și aprinzând-o. Înlocuiți becul dacă curentul durează mai puțin de 10.1000 de ore.

Continuați să păstrați becul la rece. Păstrați becul în stare bună punând un ventilator pe el sau folosind un purificator de aer.

De obicei, păstrați becul într-un loc întunecat. Păstrați becul într-un loc întunecat pentru a preveni ca lumina care vine să vă afecteze vederea actuală.

Ce bec fosforescent are cele mai reduse pierderi?

Există nenumărate aspecte pozitive de care pot fi profitate, dar în zilele noastre există și câteva probleme majore care pot apărea cu unul dintre aceste becuri. Acestea sunt unele dintre cele mai frecvente probleme care pot apărea la utilizare:

Becurile Amoureux ar putea crea cu ușurință temperaturi ridicate din greutatea ușoară.

Luminile Amoureux pot genera, de asemenea, o cantitate mare de sursă de lumină albastră, care poate fi foarte luminoasă și distrage atenția.

Becurile cu incandescență pot produce, de asemenea, o cantitate mare de lumină împreună cu, ceea ce vă poate deteriora pielea, precum și ochii.

Mulți pot genera, de asemenea, o cantitate mare de căldură, ceea ce poate dezvolta cu ușurință un banc periculos de semnături de căldură.

Mai multe ar putea fi, de asemenea, extrem de severe, făcând mișcarea dificilă pentru acești oameni.

Care este cel mai eficient procedeu de purificare la bec fosforescent?

Acestea sunt de obicei incluse într-o varietate de aplicații, inclusiv corpuri de iluminat, semne și ferestre de acasă. Datorită nivelului lor particular de popularitate, este foarte important să învățați cum să curățați corect acești oameni. Iată câteva sfaturi grozave care vă vor ajuta să vă limpeziți capul:

Localizați becul și îndepărtați orice murdărie, particule sau alt praf care l-ar putea ascunde.

Se strecoară o oală cu apă de gătit peste lumină și se lasă să se aburească câteva minute.

Scoateți becul din buruiana specială și, în mod normal, puneți apă bună în zona bulbului.

Lăsați apa să se limpezească câteva minute înainte de a înlocui lumina din lampă.

Un nou bec fosforescent este un tip de lampă care folosește un curent electric mare pentru a genera o sursă de lumină. În mod obișnuit, lumina de la dumneavoastra este similară cu cea de la becul dumneavoastra obișnuit, dar este de fapt produsă cu privire la contaminanți ușori albastru-verzi care pot fi observați cu ochiul liber.

O lumină de neon este într-adevăr un fel de lampă care folosește fosforescența pentru a emite lumină. Bec fosforescent este adesea folosit în locurile în care este necesară lumină, deși nu o puteți obține cu adevărat de la becurile obișnuite cu surse de lumină.

Avem si altele

Accepti cookies? Citeste mai mult