Bec Cu Infrarosu Pentru Pui

★★★★☆

Aici aveti bec cu infrarosu pentru pui cu cea mai completa lista in care veti gasi cele mai bune produse la preturi foarte mici pe care nu veti dori sa le ratati.

Top 10 pentru tine

👉 Vezi pagina 2 👈

Care sunt neajunsurile la bec cu infrarosu pentru pui?

Există mai multe dezavantaje ale luminilor cu infraroșu pentru păsări, dar trei dintre cele mai comune sunt enumerate mai jos:

Puii se pot arde cu ușurință de soare.

Puii se pot îmbolnăvi dacă nu primesc suficient antrenament.

Este posibil ca puii să nu primească suficientă lumină în cuștile lor.

Care sunt instrucțiunile de utilizare și întreținere pentru bec cu infrarosu pentru pui?

Becurile cu infraroșu sunt fantastice pentru reparațiile și întreținerea puiului. Iată câteva sfaturi pentru a vă menține puii sănătoși și fericiți:

Asigurați-vă că vă păstrați păsările calde, păstrându-le înăuntru în timpul lunilor mai reci.

Asigurați-vă că vă curățați frecvent propriile cuști și hrănitori.

Produce asigurări pentru a-și putea iriga eficient toți biscuiții și hrănitoarele.

Asigurați-vă că le livrați împreună cu alimente proaspete și apă normală în majoritatea zilelor.

Îți păstrează prăjiturile curate și fără particule.

Antrenamente mult și aer curat.

Păstrați-le cuștile fără umiditate.

Urmărește-ți în mod regulat propria sănătate și fitness și acțiuni.

Atâta timp cât încep să pară deprimați sau nestăpâniți, le puteți oferi o dragoste aspră și îi puteți muta într-o casă nouă sau poate într-un țarcul pentru câini.

Ce bec cu infrarosu pentru pui are cele mai reduse pierderi?

Puii au nevoie de o gamă largă de energie pentru a zbura și chiar a se cocoța; în mod corespunzător, au nevoie de multă lumină pentru a-și da seama. Pentru a le spori fertilitatea specială și chiar și potențialul de ouat, puii au nevoie de un bec cu infraroșu care să includă minimum de dificultăți.

Alegerea becului cu infraroșu potrivit poate fi dificilă, deși acesta este un ghid care vă va ajuta să începeți. Cei mai eficienți bulbi pentru prinderea găinilor sunt cei care au cele mai bune rezultate și sunt în general siguri de utilizat în zone mici.

Mai jos sunt cele mai bune becuri cu infraroșu pentru păsări care au fost testate și s-au dovedit a fi eficiente.

Care este cel mai eficient procedeu de purificare la bec cu infrarosu pentru pui?

Când vine vorba de a vă menține găinile sănătoase și chiar de a efectua percuția de pui atinumatinum, curățarea becurilor cu infraroșu în mod regulat este esențială. În această scriere specifică, vom discuta cu toții cel mai bun mod de a putea curăța bec cu infrarosu pentru pui.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face în orice moment pentru a vă menține puii sănătoși și echilibrați este să vă curățați becurile cu infraroșu într-un interval de timp regulat. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să încercați să folosiți o găleată și un fel de piston.

Pentru a curăța becul cu infraroșu, puneți găleata cu apă în cuptor și măriți căldura. Poziționați pistonul dincolo de opritorul luminii și chiar conduceți și chiar trageți în sus până când apa devine ploioasă și clocotită. Aveți grijă să nu deteriorați becul.

Odată ce lumina este curată, puneți-o înapoi în găleata obișnuită cu apă și măriți căldura la substanțial. Turnați apă deasupra becului și lăsați-l să stea câteva minute.

Becurile cu infraroșu sunt grozave pentru creșterea găinilor, deoarece oferă o mare varietate de beneficii. Acești oameni pot ajuta la reglarea în mod normal a temperaturii mediului păsării, la îmbunătățirea performanței și la furnizarea de iluminare auxiliară.

Becurile cu infraroșu produc infraroșu, care este în general folosit pentru gătit. Puii folosesc infraroșu pentru a-și prăji ouăle și pentru a-și pregăti puful. Puii de găină au nevoie de un bec cu infraroșu cu consum mare de energie pentru a-și pregăti propria mâncare în mod corespunzător.

Avem si altele

Accepti cookies? Citeste mai mult