Bec Crestere Pui

★★★★☆

Aici aveti bec crestere pui cu cea mai completa lista in care veti gasi cele mai bune produse la preturi foarte mici pe care nu veti dori sa le ratati.

Top 10 pentru tine

👉 Vezi pagina 2 👈

Care sunt neajunsurile la bec crestere pui?

De obicei, dezavantajele la bec crestere pui pot fi multe lucruri, unele dintre motivele principale sunt că nu sunt cantitatea mare de hrană, pot fi o pacoste pentru dăunători și animale și pot fi întotdeauna un risc pentru oameni dacă cu siguranță sunt. Nesupravegheată corespunzător.

Care sunt instrucțiunile de utilizare și întreținere pentru bec crestere pui?

Dacă doriți să construiți o mulțime de piept de pui hrănitoare, iată câteva sugestii de bază de care trebuie să țineți cont:

1) Păstrați deșeurile fără gunoi de grajd împreună cu alte praf.

2) Hrănește-ți cocoșul cu un plan alimentar bine echilibrat, care include carne nouă, curată și câteva legume răcoritoare.

3) Evitați să utilizați substanțe chimice dure sau opțiuni de tratament dure pe puiul dumneavoastra, deoarece acest lucru vă poate răni sau ucide puiul.

4) Păstrați fluxul într-o locație neagră și confortabilă pentru a evita deteriorarea.

Ce bec crestere pui are cele mai reduse pierderi?

Cauți ce este mai bun pentru grădina de acasă? În acest articol sunt câteva dintre cele mai bune opțiuni disponibile! Aceste becuri vin cu recompense diferite, așa că veți dori să-l alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor pe care le aveți.

Masivul.

Acest tip de lumină este ideal pentru persoanele cu o terasă mare sau grădină. Excelent sistem de bază excelent, prin urmare, un nou lot asociat cu locul poate lua formă. Și, de asemenea, poate fi o selecție fantastică pentru cei care doresc să vadă un fel de generație de pui în îmbrățișare.

Robustul.

Este o lumină rezistentă, așa că va dura câțiva ani. De asemenea, are o metodă de rădăcină uriașă, așa că va ocupa mult spațiu deasupra.

Micul soldat.

Acest bec special este ideal pentru cei care au o grădină mică sau poate o curte din spate. Metoda de bază foarte mică, prin urmare, probabil că nu va consuma mult spațiu. De asemenea, 2 saptamani. Puțin mai sensibile decât alte becuri, așa că s-ar putea să nu fie potrivite pentru persoanele foarte puternice sau care au o mulțime de mușchi.

Becul special care crește fluturele.

Acest bec specific este perfect pentru cei care au nevoie și de o nouă creștere mare a producției de pui. Este destul de sensibil la lumină, așa că poate să nu fie potrivit pentru cei cu un stomac puternic. Cu toate acestea, este o mare preferință pentru persoanele care au nevoie de o cantitate mare de aluat din piept de pui.

Care este cel mai eficient procedeu de purificare la bec crestere pui?

Sunt o modalitate excelentă de a crește producția de păsări. Îndepărtând bine expansiunea, puteți reduce cu ușurință probabilitatea oricărui tip de problemă în viitor. Puteți curăța cu ușurință becurile de expansiune folosind un piston, un aspirator mai fin sau un debit normal de apă.

Dacă sunteți în căutarea unui nou mod de a crește pui, puteți încerca să îl folosiți. Un bulb de creștere este de fapt o plantă artificială creată de om, concepută pentru a ajuta puii să crească mai mari și mai repede.

Sunt tipul de bulb care este folosit pentru a crește creșterea găinilor. Ele sunt de obicei folosite în cotețele de piept de pui și sunt adesea umplute cu apă pentru ca găinile să le bea. Dacă bec crestere pui crește, ele vor crea un spațiu grozav în care găinile să se plimbe și, de asemenea, vor produce ouă.

Avem si altele

Accepti cookies? Citeste mai mult