Abajururi Vintage

★★★★☆

Aici aveti abajururi vintage cu cea mai completa lista in care veti gasi cele mai bune produse la preturi foarte mici pe care nu veti dori sa le ratati.

Top 10 pentru tine

👉 Vezi pagina 2 👈

Care sunt neajunsurile la abajururi vintage?

Există multe dezavantaje ale abajururilor de epocă. În primul rând, culorile lămpilor tind să fie chiar mai scumpe decât culorile lămpilor moderne. Acest lucru se datorează faptului că un tip de abajur a fost probabil realizat inițial dintr-o singură bucată de lemn, în timp ce abajurul modern este construit din mai multe bucăți de lemn și chiar din plastic. În plus, abajururile tradiționale de lumină nu ar putea fi întotdeauna la fel de durabile ca abajururile moderne. În realitate, s-ar putea să nu reziste bine la uzură. În cele din urmă, abajururile clasice s-ar putea să nu fie la fel de atractive ca abajururile contemporane.

Care sunt instrucțiunile de utilizare și întreținere pentru abajururi vintage?

Dacă cel mai probabil doriți să vă păstrați abajururi vintage, iată câteva sfaturi pentru a vă asigura că:

Păstrați-vă abajurul în stare excelentă, curățându-l în mod regulat și chiar recablandu-l pentru a asigura cea mai bună performanță posibilă.

Reglați în mod regulat intensitatea luminii și culoarea pentru a le folosi în aspectul dorit.

Păstrați-vă capacul de soare în stare bună, pur și simplu ținându-l dezactivat rar și chiar curățând-o la fel de des.

Asigurați-vă că depozitați abajurul actual într-un loc frumos și mai întunecat pentru a-l păstra să arate bine.

Ce abajururi vintage are cele mai reduse pierderi?

Când vine vorba de lămpi retro, va trebui să știi care dintre ele au cele mai puține probleme. Iată cinci dintre cele mai frecvente probleme ale lămpii și cum să le remediați:

Corzi ruinate sau slăbite.

Atunci când există fire slăbite sau fire rupte, acest lucru poate cauza o mulțime de dificultăți. Atunci când există o distrugere a cablului, acest lucru poate contribui la împiedicarea funcționării normale a lămpii, ceea ce înseamnă că va provoca și defectarea iluminatului.

Becuri defecte.

Dacă există aproape orice bec care funcționează defectuos, aceasta poate îngreuna funcționarea lămpii. Dacă există practic orice lumină care nu funcționează corect, acest lucru poate crea o mulțime de dificultăți.

Abajururi care nu sunt potrivite.

Abajururi care cu siguranță nu sunt acoperite corespunzător.

Ecrane care sigur nu au starea lor.

Dacă există adesea lumini care nu au forma lor, ar putea cauza o mulțime de probleme. Dacă în prezent există vreun fel de lămpi care cu siguranță nu își păstrează forma particulară, poate ajuta să fie mai dificilă funcționarea acelei lămpi.

Care este cel mai eficient procedeu de purificare la abajururi vintage?

În general, există multe metode de curățare, cu toate acestea, multe dintre cele mai populare metode sunt următoarele:

Curățați abajurul în special cu o cârpă uscată.

Curățați abajurul cu apă fierbinte și detergent.

Utilizați un fel de aspirator pentru a aspira cea mai mare parte a murdăriei și a particulelor.

Lucrați cu o cârpă moale, astfel încât să puteți curăța în mod normal interiorul ecranului.

Acum există multe alternative atunci când vine vorba de a investi într-un ecran vintage. Una dintre aproape toate opțiunile profitabile va fi achiziționarea unui abajur din aranjament. Un fel de set vine cu două sau mai multe abajururi, de obicei realizate dintr-o culoare nouă în comparație cu lumina în sine. De exemplu, o serie de patru corpuri de iluminat ar putea consta dintr-o nuanță de soare de verde, o nuanță de violet, o nuanță de maro și o nuanță de alb. Această opțiune poate fi o modalitate excelentă de a construi un fel de colecție asociată cu diferite nuanțe de culori sau de a adăuga o culoare complet nouă casei tale. O altă opțiune este de obicei să obțineți un ecran de redare. Abajururile de reproducere sunt construite dintr-un produs diferit față de originalele, adesea realizate din plastic. Pot fi furnizate împreună cu un grup de montaj, astfel încât să poată fi întotdeauna amplasate oriunde în casa ta. Cu toate acestea, abajururile de imitație pot fi întotdeauna mai scumpe în comparație cu abajururile potrivite de două sau chiar patru.

Există multe tipuri de abajururi. Multe sunt chiar mai tradiționale decât altele. Abajururi vintage sunt adesea făcute din lemn real sau poate din oțel. Ele sunt de obicei decorate cu modele fascinante de obicei pe.

Avem si altele

Accepti cookies? Citeste mai mult