Abajururi De Rezerva

★★★★☆

Aici aveti abajururi de rezerva cu cea mai completa lista in care veti gasi cele mai bune produse la preturi foarte mici pe care nu veti dori sa le ratati.

Top 10 pentru tine

👉 Vezi pagina 2 👈

Care sunt neajunsurile la abajururi de rezerva?

Abajururi de rezerva este cea mai bună modalitate de a decora o lampă clasică. Cu toate acestea, de obicei există mai multe dezavantaje în utilizarea lor. Primul lucru este că pot fi greu de obținut. În al doilea rând, este posibil să nu fie la fel de durabil ca un abajur obișnuit. Și, în sfârșit, s-ar putea să nu fie atât de la modă.

Care sunt instrucțiunile de utilizare și întreținere pentru abajururi de rezerva?

Sunt o modalitate excelentă de a vă proteja propria lampă împotriva deteriorării și de a vă păstra lampa să arate grozav. Iată câteva sfaturi despre cum să vă îngrijiți:

Păstrează-ți curat. Umiditatea și solul pot face ca nuanțele să se deformeze, să se îndepărteze de lumină și să pară mai puțin vizibile. Păstrați-le curat, ștergând pur și simplu partea inferioară cu o cârpă sau o cârpă nouă, uscată.

Păstrați-vă în jur într-un loc răcoros și uscat. Umiditatea cuplată cu căldura poate face ca culorile să se deformeze, să se estompeze de la greutatea ușoară și să arate mai puțin decât frumos. Păstrați-le într-un loc răcoros și uscat, pur și simplu plasându-le pe toate într-un dulap, dulap sau seif.

Verifică-l pe al tău în mod regulat. Examinați-vă la fiecare șase luni sau poate un an. Verificați pentru a vedea dacă nuanțele tind să fie deformate, să fugă de lumină sau să arate puțin mai puțin dorite. Când într-adevăr există o problemă, contactați un tehnician de lampă pentru a o repara.

Nu ezitați să contactați un fel de tehnician de iluminat dacă aveți probleme cu dumneavoastra Un fel de tehnician de lampă vă poate ajuta să rezolvați orice problemă și să vă aduceți lampa la starea inițială.

Ce abajururi de rezerva are cele mai reduse pierderi?

Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că fluxul dumneavoastra nu are probleme. În primul rând, asigurați-vă că abajururile sunt în stare bună. În al doilea rând, asigurați-vă că becurile sunt în stare bună și, în al treilea rând, asigurați-vă că firul este în stare excelentă.

Care este cel mai eficient procedeu de purificare la abajururi de rezerva?

Poate deveni puțin dezordonat, așa că este esențial să fii atent când le curățați. Urmați acest sfat pentru a ajuta la curățarea acestor oameni:

În mod normal, saturați ecranul într-un vas cu apă normală timp de câteva minute înainte de curățare.

Începeți să utilizați apă caldă cu săpun pentru a curăța abajurul.

Utilizați o cârpă pentru a curăța în mod normal ecranul.

Clătiți ecranul în apă potabilă privată și apoi uscați-l.

Înlocuiți ecranul specific dacă este necesar.

Când vine vorba de proiectarea casei tale, este esențial să ai o nuanță de înlocuire la îndemână. Nu numai că aceste lumini sunt mai puțin probabil să se spargă, dar pot fi folosite și ca opțiune creativă, retro. Iată câteva idei despre cum să utilizați un fel de ecran suplimentar:

Există un număr mare de tipuri diferite în ceea ce privește abajururi de rezerva. Unele sunt din metal, altele sunt din vinil, iar altele sunt din altceva. Cu toate acestea, cel mai obișnuit tip de ecran de înlocuire este făcut din cupă. Sticla este cu siguranță un material neted și strălucitor. Într-adevăr perfect pentru a obține un ecran suplimentar, deoarece nu face niciun zgomot odată ce este pornit sau oprit.

Avem si altele

Accepti cookies? Citeste mai mult